Horeca Schoonmaak

Wij zorgen ervoor dat uw horecazaak in topconditie is voor het begin van elke nieuwe werkdag.

Fris Cleaning biedt in het hele land vakkundige schoonmaakdiensten aan hotels en andere logiesverstrekkende bedrijven. Tal van cafés, restaurants en bedrijfskantines worden door onze schoonmakers op uw gemak schoongemaakt. U geeft aan of u de voorkeur geeft aan het tijdstip voordat de gasten aankomen of nadat ze vertrokken zijn. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, maken wij ook voor onze klanten in de horeca een werkprogramma op maat. De schoonmakers van Fris Cleaning weten hoe cruciaal netheid is voor de horeca. Voor u, uw personeel en uw bezoekers. Daarom kunt u ons inhuren voor het grondig schoonmaken van grootkeukens en toiletten. Wij beschikken over getrainde professionals die in ploegen werken, zodat uw restaurant, bar, café of hotel altijd schoon en bedrijfsgereed is. Wij garanderen dat onze professionele medewerkers volgens de hoogste normen schoonmaken, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zaak in een veilige en hygiënische staat wordt gehouden. Al onze medewerkers krijgen de juiste gezondheids- en veiligheidstraining en beschikken over de nieuwste schoonmaakmaterialen en -apparatuur, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Wij verzekeren kwaliteit

Door strenge normen vast te stellen en onze procedures regelmatig te evalueren, zorgen wij ervoor dat onze klanten alleen de beste diensten ontvangen. Ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid is de hoeksteen van ons bedrijf, en wij zorgen ervoor dat elke stap van het proces aan onze hoge normen voldoet.

We zijn toegewijd

Om de kwaliteit hoog te houden, zetten wij ons in om het vertrouwen van onze toegewijde klanten te behouden en onze reputatie als betrouwbaar bedrijf te laten groeien. Wij richten ons op een open en eerlijke relatie met onze klanten, waarbij wij hun feedback waarderen en ernaar streven de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Onze Reviews