Industriële Schoonmaak

Industriële reiniging vereist een unieke strategie.

Voor veel bedrijven in Nederland biedt Fris Cleaning industriële reinigingsdiensten aan onder het motto “Fris & Clean”. Zowel routinematig schoonmaakonderhoud als specifieke industriële reiniging zijn gebieden waarin wij uitblinken. Schoonmaken in de industriële sector, zowel in de non-food sector als in de food sector, is bijzonder belangrijk op het gebied van hygiëne en veiligheid. Naast het schoonmaken van gebouwen onderhouden onze schoonmakers ook materialen, apparatuur, productieruimtes en productielijnen. Dit doen wij door te werken voor diverse industriële, verwerkende, productie-, installatie- en reparatiebedrijven. Wilt u weten welke soorten industriële reiniging wij voor uw bedrijf kunnen doen? Vraag voor begeleiding op maat direct een offerte aan. Voor industriële reiniging is een andere discipline nodig dan reguliere schoonmaak. De industriële schoonmaker moet immers over bijzondere vakkennis beschikken. Onze medewerkers zijn dan ook RAS gecertificeerd.

Wij verzekeren kwaliteit

Door strenge normen vast te stellen en onze procedures regelmatig te evalueren, zorgen wij ervoor dat onze klanten alleen de beste diensten ontvangen. Ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid is de hoeksteen van ons bedrijf, en wij zorgen ervoor dat elke stap van het proces aan onze hoge normen voldoet.

We zijn toegewijd

Om de kwaliteit hoog te houden, zetten wij ons in om het vertrouwen van onze toegewijde klanten te behouden en onze reputatie als betrouwbaar bedrijf te laten groeien. Wij richten ons op een open en eerlijke relatie met onze klanten, waarbij wij hun feedback waarderen en ernaar streven de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Bij Fris Cleaning zijn we voorstander van een strategie op maat. Tijdens een persoonlijk gesprek met u bepalen we hoe de schoonmaak uitgevoerd zal worden op basis van uw voorkeuren. Hierbij komt niet alleen de frequentie, maar ook de manier en het tijdstip van de industriële reiniging door de schoonmakers aan bod. Wij passen ons aan uw schema aan als u ons laat weten wat dat is. Naast expert in industriële reiniging is Fris Cleaning ook bedreven in dieptereiniging, gespecialiseerd vloeronderhoud, graffitiverwijdering en gevelreiniging. Bent u op zoek naar een bedrijf dat industriële reiniging aanbiedt in heel Nederland? Informeer dan direct naar de mogelijkheden.

Probeert u een gerenommeerd schoonmaakbedrijf te vinden dat uw gedachten deelt? Die de meest recente technieken voor industriële reiniging gebruikt? Dan is Fris Cleaning uw bondgenoot. We nodigen u graag persoonlijk uit voor een gesprek om een schoonmaakplan op te stellen dat uniek is voor uw bedrijf, want geen enkele ondernemer is gelijk. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor de industriële reiniging van uw bedrijf.

Onze Reviews