Service

Oplever Schoonmaak

Schoonmaak na restauratie of verbouwing van een bestaande woning

Inzicht in de uit te voeren taken en het te gebruiken gereedschap is noodzakelijk bij het schoonmaken van nieuwbouwwoningen.

Vaak is er geen bestrating op het bouwterrein wanneer een nieuwbouwwoning klaar is. Bovendien is het terrein vaak nog bedekt met veel bouwstof en puin, waardoor het moeilijk toegankelijk is. Een grondige schoonmaak is echter vereist vóór de oplevering door een aannemer. Dit maakt het voor de toekomstige huiseigenaren mogelijk om hun nieuw gebouwde woning te betrekken en zich fris en nieuw te voelen. Wij helpen u graag met de complete schoonmaak en oplevering van een nieuwbouwwoning of woningen die klaar zijn voor bewoning. Zo maken onze vakkundige schoonmakers de nieuwbouwwoning(en) van boven tot onder grondig schoon. Dit houdt in het opruimen van stof en verf- en kitresten. Daarnaast ontsmetten we eventuele badkamers, kasten, kelders of deuren. Zo zorgen we voor een volledig schone oplevering in plaats van een schoonmaak voor het oog.

Wij verzekeren kwaliteit

Door strenge normen vast te stellen en onze procedures regelmatig te evalueren, zorgen wij ervoor dat onze klanten alleen de beste diensten ontvangen. Ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid is de hoeksteen van ons bedrijf, en wij zorgen ervoor dat elke stap van het proces aan onze hoge normen voldoet.

We zijn toegewijd

Om de kwaliteit hoog te houden, zetten wij ons in om het vertrouwen van onze toegewijde klanten te behouden en onze reputatie als betrouwbaar bedrijf te laten groeien. Wij richten ons op een open en eerlijke relatie met onze klanten, waarbij wij hun feedback waarderen en ernaar streven de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Onze Reviews