Over Ons

Fris Cleaning Services B.V.

Fris cleaning is dé referentie voor kwaliteit, service en goede communicatie. Maatwerk in schoonmaak voor bedrijven en particulieren is ons kenmerk. Schoonmaakbedrijf fris– cleaning Wanneer je écht wilt weten wat écht schoon is! Fris-cleaning staat garant voor de betaalbaarheid van écht volledig schoon resultaat. Daarom gaan wij door tot u volledig tevreden bent! Of het nou om een woning, bedrijfspand of openbare instelling gaat, wij zorgen ervoor dat alles weer helemaal fris is! Klanttevredenheid, dat is onze garantie. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen activiteiten. Voor schoonmaakwerkzaamheden zijn wij 24 uur per dag te bereiken en voor calamiteiten leveren wij ALTIJD oplossingen. Wilt u ook weten wat écht schoon is? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek én een scherpe offerte.

Bedrijfsvisie

Alles doen wat mogelijk is om op alle manieren hygiëne te stimuleren in alle ruimtes en omgevingen.

Ons doel

Ons doel is om ervoor te zorgen dat alle richtlijnen op gebied van hygiëne overal wordt nageleefd.

Wij brengen professionaliteit in de schoonmaak sector

Door het opleiden van ons personeel en het frequent controleren van de werkzaamheden kunnen wij u garanderen van kwaliteit en professionaliteit!

Onze topprioriteit is de veiligheid va onze klanten

Binnen ons bedrijf delen al onze medewerkers dezelfde spirit. Onze belangrijkste regel is dat we altijd onze uiterste best doen om een tweede bezoek mogelijk te maken!

Onze medewerkers:

Wij zetten ons in voor een deskundige schoonmaakdienst. Gratis offertes liggen voor u klaar!

Onze simpele 3 stappenplan

Kies uw service

Plan een datum

Laat het schoonmaken beginnen!

Onze Reviews