Service

Puin Ruimen

Puinruimen is iets wat we graag doen

Is de verbouwing of bouw voltooid? Onze experts verzorgen graag de gehele schoonmaak. Hierbij concentreren we ons vooral op de binnenkant van het bouwwerk.

Natuurlijk moet het na afloop brandschoon zijn. Maar veiligheid is even cruciaal. Daarom nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van onze bouw- en opleveringsschoonmaak te garanderen. Zo eisen wij veiligheidsschoenen en helmen voor al onze VCA-gecertificeerde medewerkers. Bovendien beoordelen we regelmatig of onze medewerkers de veiligheidsvoorschriften en gevarensymbolen op de bouwplaats kennen.

Naast het opruimen na de bouw helpen wij ook bij het opsporen van gebreken. Natuurlijk maken we tijdens het werk veel oppervlakken grondig schoon. Daardoor vinden we vaak gebreken die anders onopgemerkt zouden blijven. Denk aan krassen of scheuren op gloednieuwe toiletpotten, tegels en ramen, maar ook aan beschadigingen aan deur- of raamkozijnen. Op deze manier is de kans kleiner dat iets over het hoofd wordt gezien en kunnen gebreken snel worden verholpen. Met andere woorden, perfectie is mogelijk.

Wij verzekeren kwaliteit

Door strenge normen vast te stellen en onze procedures regelmatig te evalueren, zorgen wij ervoor dat onze klanten alleen de beste diensten ontvangen. Ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid is de hoeksteen van ons bedrijf, en wij zorgen ervoor dat elke stap van het proces aan onze hoge normen voldoet.

We zijn toegewijd

Om de kwaliteit hoog te houden, zetten wij ons in om het vertrouwen van onze toegewijde klanten te behouden en onze reputatie als betrouwbaar bedrijf te laten groeien. Wij richten ons op een open en eerlijke relatie met onze klanten, waarbij wij hun feedback waarderen en ernaar streven de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Onze Reviews