Supermarkt Schoonmaak

een scherp oog voor plezierig winkelen

Fris Cleaning biedt de scherpste en schoonste oplossing voor elk winkeloppervlak, of het nu gaat om winkels, warenhuizen of (overdekte) winkelcentra. Uw klanten zijn ook onze klanten. U bent tevreden als zij dat zijn. Wij hechten er dan ook veel waarde aan dat uw klanten tevreden zijn. Daarnaast krijgt de schoonmaak van de winkelruimte altijd prioriteit. Natuurlijk doen we ook de schoonmaak “achter de schermen” (kantoren, magazijnen, enz.). We bepalen samen een goed evenwicht tussen de verschillende gebieden. Onze uitstekende werking kan op verzoek elementen van gastvrijheid toevoegen aan onze diensten. Dit evenwicht tussen de zichtbare en onzichtbare schoonmaak betekent dat klanten altijd kunnen rekenen op een schone en gastvrije omgeving wanneer zij uw faciliteiten bezoeken.

Wij verzekeren kwaliteit

Door strenge normen vast te stellen en onze procedures regelmatig te evalueren, zorgen wij ervoor dat onze klanten alleen de beste diensten ontvangen. Ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid is de hoeksteen van ons bedrijf, en wij zorgen ervoor dat elke stap van het proces aan onze hoge normen voldoet.

We zijn toegewijd

Om de kwaliteit hoog te houden, zetten wij ons in om het vertrouwen van onze toegewijde klanten te behouden en onze reputatie als betrouwbaar bedrijf te laten groeien. Wij richten ons op een open en eerlijke relatie met onze klanten, waarbij wij hun feedback waarderen en ernaar streven de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Onze Reviews