Zorg Schoonmaak

Faciliteiten voor gezondheidszorg

Van de wachtkamer tot de operatietafel en van de woonkamer tot de slaapkamer, Fris Cleaning is uw specialist voor dagelijkse en routinematige schoonmaak in de medische sector. Het maakt niet uit of het om een ziekenhuis, bloedbank, consultatiebureau, apotheek, verpleeghuis, psychiatrische instelling of huisartsenpraktijk gaat. Wij gaan echter verder dan onze schoonmaakdiensten en passen ons naadloos aan aan de snel evoluerende gezondheidszorg. Fris Cleaning is een lastenverlichter, een talenman en een fan van netheid.

Schoonmaken is een cruciale stap in het verlenen van eerstelijnszorg. 7 dagen per week, vierentwintig uur per dag. Om de kosten van integrale zorg voor uw organisatie te verlagen, combineert Fris Cleaning als creatieve en innovatieve partner uitstekende hygiëne, patiëntveiligheid en ervaring met slimme oplossingen. Samen met u ontwikkelen we oplossingen. Proactief, motiverend en op maat. Naast schoonmaak biedt Fris Cleaning ook zorg gerelateerde ondersteunende diensten zoals assistentie, afwas, bedenservice (waaronder reiniging en desinfectie), linnendienst, logistieke dienstverlening, postkamerservice en foodservice.

Wij verzekeren kwaliteit

Door strenge normen vast te stellen en onze procedures regelmatig te evalueren, zorgen wij ervoor dat onze klanten alleen de beste diensten ontvangen. Ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid is de hoeksteen van ons bedrijf, en wij zorgen ervoor dat elke stap van het proces aan onze hoge normen voldoet.

We zijn toegewijd

Om de kwaliteit hoog te houden, zetten wij ons in om het vertrouwen van onze toegewijde klanten te behouden en onze reputatie als betrouwbaar bedrijf te laten groeien. Wij richten ons op een open en eerlijke relatie met onze klanten, waarbij wij hun feedback waarderen en ernaar streven de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Onze Reviews